Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Γυναίκες φορώντας μόνο μπογιά εμφανίστηκαν σε γυμναστήριο και κατέγραψαν αντιδράσεις(video)Δύο γενναία κορίτσια πήγαν σε ένα γυμναστήριο μη φορώντας σχεδόν τίποτα εκτός από μπογιά σώματος, σε μια προσπάθεια να δουν αν άλλα γυμναστήρια-επισκέπτες θα παρατηρήσουν κάτι περίεργο.


Οι οπαδοί της γυμναστικής Σάρα Ρέιλι και Μαρία Λουτσιότι συνεργάστηκαν με την γνωστή ζωγράφο Τζεν Σέιντελ για το κοινωνικό πείραμα σε ένα γυμναστήριο στη Βαλτιμόρη, Μέριλαντ, όπου έκαναν γυμναστική φορώντας μόνο μπογιά ως ρούχα.Οι εκπληκτικές μπογιές σώματος έκαναν τη Σάρα και τη Μαρία να φαίνονται ότι φορούν κανονικά κολάν και αθλητικά μπουστάκια, κατάλληλα για μια προπόνηση. Είναι τόσο ρεαλιστικά που κάποιοι ανυποψίαστοι άνθρωποι δεν παρατήρησαν καν τη διαφορά.

Η Τζεν Σέιντελ και ο συνεργάτης της ζωγράφου σχεδίασαν ένα μωβ, γκρι και ροζ σύνολο στη Μαρία, με ένα κολάν κάπρι. Εν τω μεταξύ, η Σάρα φαίνεται να φοράει ένα γκρι κ σύνολο με γεωμετρικά σχέδια.
Η Σάρα και η Μαρία διερεύνησαν αρκετές περιοχές του γυμναστηρίου και μάλιστα δοκίμασαν σε μερικές κινήσεις στα στέπερς πριν η Τζεν ζητήσει τελικά από την υπάλληλο να δει πιο προσεκτικά τα ρούχα των κοριτσιών.Μόνο τότε η εργαζόμενη συνειδητοποίησε ότι η Σάρα και η Μαρία φορούσαν μπογιές σώματος αντί για ρούχα. Γρήγορα διαβεβαίωσε την ομάδα ότι ήταν εντάξει και ότι οι υπάλληλοι δεν θα απαγορεύσουν κάτι που δεν θα μπορούσαν καν να παρατηρήσουν οι ίδιοι.http://www.tilestwra.com/gynekes-forontas-mono-bogia-emfanistikan-se-gymnastirio-ke-kategrapsan-antidrasis/

0 σχόλια: