Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Ποια Είναι Η Αίσθηση Της “Γυναικείας Εκσπερμάτισης”


Από την Melissa Petro, συντάκτρια του Marie Claire U.S


“Την πρώτη φορά που μου συνέβη, το αγόρι μου ο Ρικ και εγώ «παίζαμε» στο μπροστινό κάθισμα ενός Toyota Camry του 80. Ήμασταν και οι δύο έφηβοι, «δουλεύαμε» με ενθουσιασμό για να
βγάλουμε ο ένας τον καλύτερο εαυτό του άλλου. Ήρθα σε οργασμό και μετά από λίγο ανακάλυψα πως τα πάντα έσταζαν. Μιλάμε για πραγματική υγρασία.

Σκουπίσαμε τον χαμό και από τότε αυτή η άβολη στιγμή του να είμαι squirter, συνοδεύεται και από μια υπερηφάνεια- που τότε, ωστόσο, ήταν είχε μια θανατηφόρα εσάνς αφού σκεφτήκαμε πως τα είχαμε κάνει πάνω μας.Μιλάμε για εποχές πριν τη Google, το 1996. Δεν υπήρχε η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ούτε για αστείο στο Λύκειο του Bedford, στο Οχάιο και η μυθική αξία του παρθενικού υμένα επιδρούσε δίνοντας μας κίνητρο για δημιουργικούς πειραματισμούς. Το στοματικό σεξ θεωρούνταν οκ όπως και το να χρησιμοποιείς τα χέρια σου. Όλα επιτρέπονταν εκτός από το σ ε ξ. Στα 16 μου έγινα ένα από εκείνα τα κορίτσια που ναι μεν είχαν κάνει πρωκτικό σεξ, αλλά αυτοαποκαλούνταν παρθένες.

Όλοι αυτοί οι πειραματισμοί ξεκίνησαν δύο χρόνια νωρίτερα, με ένα αγόρι που το έλεγαν Τσάρλι. Σκέφτηκα ότι θα ήθελα να δω την γεύση που έχει το στόμα ενός μεγαλύτερου αγοριού-τσιγάρο και Λίστεριν. Ένα απόγευμα βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού. Ο Τσάρλι είχε κάνει piercing στη γλώσσα. Υποτίθεται ότι
δεν επιτρέπονταν να κάνουμε κάτι, αλλά τελικά κάναμε. Ήταν σέξι και το γεγονός ότι ήμουν με έναν κάπως «διανοούμενο» έκανε την κατάστση συναρπαστική, αφού εκείνος ήταν 16 και εγώ 14. Πρέπει να του άρεσα στ’ αλήθεια, τον θυμάμαι να χρησιμοποιεί το piercing του, πριν καλά καλά επουλωθεί η πληγή στη γλώσσα.
Στο επόμενο ραντεβού ο Τσάρλι θα έρχονταν να με πάρει μετά τη δουλειά και να πάμε σπίτι του. Θα πηγαίναμε εκεί αφού έλειπαν οι δικοί του. Ξεκινήσαμε στον καναπέ. Εγώ γδύθηκα και ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε. Που και που έβαζα τα χέρια μου μέσα από τα ρούχα του. Όταν το έκανα, αυτός σταματούσε. Ο Τσάρλι ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος μου και τον εμπιστευόμουν. Κάθε μέρα και πιο πολύ, έτσι έπεφτα χωρίς να ντρέπομαι δίπλα του γυμνή. Με φιλούσε παντού και δεν περίμενε τίποτα ως αντάλλαγμα. Σπανίως μιλούσαμε, μπαίναμε κατευθείαν στο ψητό. Με άγγιζε απαλά στην αρχή. Είχα ξαφνιαστεί με την ανταπόκριση που έδειχνε το σώμα μου. Ήταν σαν να ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει
. Αργά ή γρήγορα, πίεζε τα δάχτυλά του μέσα μου, πότε μαλακά, πότε πιο δυνατά.

Ένα απόγευμα, και ενώ το κάναμε, το σαλόνι ξεκίνησε να στριφογυρίζει. Ήταν η τέλεια στιγμή και τα πάντα είχαν ως επίκεντρο το σώμα μου. Ενώ συνέβαινε ο Τσάρλι μου είπε πως ερχόμουν σε οργασμό.

Η «εκσπερμάτωση» που ένιωσα με τον Ρικ ήταν τελείως διαφορετική από την προηγούμενη. Και στις δύο περιπτώσεις, πριν την έρθω σε οργασμό υπήρχε μια αίσθηση επείγοντος. Ωστόσο στο squirting ένιωσα να βγαίνουν όλα προς τα έξω.

Ίσως φανεί απίστευτο, αλλά η πρώτη φορά που αυτοϊκανοποιήθηκα ήταν γύρω στα 30, όχι για κάποιον άλλο, αλλά για μένα. Με το χέρι μου και έναν δονητή. Έμαθα πως να κάνω squirting, όχι για να εντυπωσιάσω κάποιον, απλά ήθελα να το κάνω. Έμαθα επίσης ότι δεν χρειάζομαι κάποιον να μου πει τι συμβαίνει και σίγουρα όχι κάποιο αγόρι.”
http://www.ksipnistere.com/2018/01/blog-post_984.html

0 σχόλια: