Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

AYTA δεν γίνονται! Κι όμως γίνονται!!! AΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΣOK! ΠHΔ@YΣE την γυvαiκα του ΑΔΕΛΦΟΥ του με την… ΑΔΕΙΑ του!!!


Η νύφη του έχει πάρει τα μυαλά του.


Δεν σκέπτεται τίποτα άλλο, παρά μονάχα πότε θα βρεθεί μαζί της, αν είναι δυνατόν κάθε ημέρα, και δυο φορές την ημέρα.

Δεν πάει πίσω και η Αλεξία. Τον αποζητά σε κατάσταση αμόκ.

Δεν μπορείς να πεις ποιος από τους δύο πάσχει βαρύτερα σε σeξουαλική υστερία. Θα τους τσακώσουν στα πράσα, έτσι όπως πάει το πράμα, είναι σίγουρο.Αφηνιασμένο παράνομο
ζευγάρι, δεν παίρνουν μέτρα προστασίας, με την παραμικρή ευκαιρία κάνουν σ@ξ παθιασμένο. Άγpιο. Ο ένας ανακάλυψε στον άλλον σ@ξουαλικές ακρότητες, δίχως φραγμό.

Η Αλεξία απορεί με τον εαυτό της. Αναγνωρίζει ότι είναι αχαρακτήριστη πέρα για πέρα η συμπεριφορά της. Δεν ήταν τέτοια.

Ούτε καν είχε φανταστεί πως θα πήγαινε μ’ άλλον, μάλιστα με τον παντρεμένο αδελφό του Λεωνίδα. Δεν βρίσκει καμία δικαιολογία, ούτε ότι κοντά στα τρία χρόνια ήταν νηστική, επειδή παρουσιάστηκε το πρόβλημα στον άνδρα της. Από τα 50 του κιόλας χρόνια να μην είναι σε θέση να την ικανοποιήσει.

Το όργανό του να είναι χρήσιμο μόνον για την τουαλέτα, όχι το κρεβάτι. Κι αυτήν σχεδόν να μην την δυσαρεστεί η αδυναμία του Λεωνίδα να έχει στuσn. Φαινόμενο σύνηθες είπαν οι γιατροί, πιθανότατα να αποκατασταθεί η στuτική του δυσλειτουργία. Το αποτέλεσμα είναι ο μεν Λεωνίδας άκαπνος, η δε Αλεξία στο… απυροβόλητο. Στην δίαιτα, δηλαδή.

Ο 42χρονος Πάνος αποφασίζει να μιλήσει στον αδελφό του. Θα το τολμήσει. Έχει το σχέδιό του. Κάτι, άλλωστε, πρέπει να κάνει, θα ήταν καταστροφή να αντιλαμβανόταν πρώτος ο Λεωνίδας τι συμβαίνει ανάμεσα στην γυναίκα του και τον αδελφό του.

Και επειδή γνώριζε ότι απασχολούσε τον αδελφό του, σχεδόν βασανιστικά, η αγ@μία της γυναίκας του, με τη δική του υπαιτιότητα, προχώρησε ο Πάνος στην τολμηρή του πρόταση.

– Λεωνίδα, φοβάμαι για την Αλεξία. Νέο κορίτσι είναι, στα ντουζένια της, μήπως ξενοπnδnχτεί. Με το πρόβλημα που έχεις, που δεν κάνετε τίποτα οι δυο σας, δεν αποκλείεται το απευκταίο. Γυναίκα είναι, κάποια στιγμή θα βρεθεί σε αδυναμία, και χωρίς να το ήθελε προηγουμένως, χωρίς να το επιδιώκει, να υποκύψει σε κάποιον.


Συμβαίνει και στην πιο τίμια… Σκέφθηκα, βέβαια να το συζητήσω μαζί σου, να την… , πως να το πω, να την χαλαρώσω εγώ την γυναίκα σου. Έχω ένα πρόβλημα μαζί της, το ξέρεις ότι δεν την πάω, ο χαρακτήρας της μου τη σπάει. Και δεν είμαι μ@λ@κας να μην καταλαβαίνω ότι κι έκεινης δεν της είμαι συμπαθής…

Αμίλητος ακούει τον αδελφό του ο Λεωνίδας. Σκέπτεται την 36χρονη Αλεξία που δεν την έχει πλησιάσει εpωτικά, σεξουαλικά περισσότερο από δυόμισυ χρόνια και αισθάνεται ενοχές. Από την άλλη, όσο κι αν έχει λογική η κουβέντα του Πάνου, μια απόφαση να ευλογήσει το σμίξιμο του με την Αλεξία θέλει σκέψη, χρόνο για να χωνευθεί. Όπως και να το συζητήσει πρώτα με την γυναίκα του. Κάτι άλλο θέλει να προσθέσει ο Πάνος.

– Σκέπτομαι, Λεωνίδα, ποια εξέλιξη θα μπορούσε να είχε αν η Αλεξία άνοιγε παρτίδες με κάποιον. Αν δεν το κάνει με μένα, θα παραμένει αγάμnτn και όσο περνάει ο καιρός θα ζεις με την απειλή να ξενοπnδnχθεί. Μη και μπλεχτεί στα σοβαρά μ’ άλλον, πίσω από την πλάτη σου.

Η Αλεξία «πείστηκε» τελικά, από τον φορτικό σύζυγό της να συμφωνήσει να ξαπλώνει με τον Πάνο, ο οποίος σίγουρα θα έχει τις αντιρρήσεις του, όπως της είπε, αλλά ο σύζυγος θα προσπαθήσει να πείσει τον αδελφό του να συναινέσει σ’ ένα εpωτικό τpίγωνο, που όμως στην πραγματικότητα θα έχει δύο σκέλη.

– Αλεξία, αν γίνεται με την άδεια του συζύγου, τότε δεν θεωρείται απιστία…, είπε ο Λεωνίδας στην γυναίκα του, προκειμένου να την »καταφέρει» διότι στην αρχή εκείνη ούτε που να… ακούσει, να βρίσκεται με τον αδελφό του άντρα της .

Έτσι νομιμοποιήθηκε με την ευλογία του συζύγου το κεpάτωμα που έτpωγε από τον αδελφό του. Επειδή δεν είχε… άλλη επιλογή η 36χρονη, παρά με… βαριά καρδιά συμφώνησε να ξεvοπnδιέται, μάλλον να αδελφοπnδιέται. Δεν μπορούσε να κάνει… διαφορετικά, διότι δεν άντεχε να αντικρίζει κάθε μέρα τον άνδρα της που υπέφερε γνωρίζοντας ότι η ίδια υποχρεώνεται σε… σ@ξουαλική αποχή.

apodytiriakias.gr

https://psaxtiri.eu/den-skeptetai-tipota-allo/#

0 σχόλια: