Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019

Δεν είναι σενάριο ταινίας τρόμου αλλά πραγματικότητα.Ιδού το χρονικό τής ιστορίας: ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!
Τα δύο άτομα εκ των τεσσάρων δεν είναι πια εν ζωή. Κι εδώ, αγνοώντας τα προηγούμενα και πολλά άλλα, ένα σαΐνι δημοσιογράφος που έγραψε το προχθεσινό μεροληπτικό άρθρο στο “Βήμα” τής Κυριακής,
υμνώντας την 5G, πιάνεται εντελώς ανενημέρωτος.
Επειδή, ο εν λόγω μηχανικός, που αναφέρει το σαΐνι μας, κατέβηκε από την Αθήνα στην Καλαμάτα, αφιλοκερδώς και με δικά του έξοδα για να μετρήσει την ακτινοβολία εντός και εκτός τού διαμερίσματος, παρουσία 5 ατόμων, στις αρχές Αυγούστου τού 2019, με στόχο την ενημέρωση των δύο κατοίκων τής Καλαμάτας, που έχασαν τους γονείς τους από «πιθανή καρκινογένεση» που λέει και ο Π.Ο.Υ. κι επίσης έχουν υποστεί σοβαρή βλάβη υγείας «πιθανόν» από την ίδια αιτία προκαλούμενη από την “ασφαλή” κι εντός των γελοίων ορίων ακτινοβολία (όρια που τα πρώην ανατολικά κράτη τα θεωρούν ανασφαλή!!!, όπως γράφει και η Ε.Ε.Α.Ε), αλλά και που όπως υποστηρίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αυτή η ακτινοβολία είναι ύποπτη για καρκινογενέσεις, παρά τον ισχυρισμό τού ίδιου οργανισμού, ότι είναι ασφαλής…! Δηλαδή πιάσε το αυγό και κούρεψτο.

Η ακτινοβολία που μέτρησε ο μηχανικός μας που είναι ένας εξαιρετικός επιστήμων, μετρήθηκε και βρέθηκε να είναι κάτω από το 5% των ελληνικών «ασφαλών» ορίων, οπότε δεν έχει κανένα λόγω να ανησυχεί, ούτε ο πάροχος, ούτε η Ε.Ε.Α.Ε. και κατά συνέπεια, ούτε καμία δημόσια αρχή. Αυτοί που πρέπει να ανησυχούμε σφόδρα, είμαστε εμείς οι εντελώς απροστάτευτοι πολίτες, με τα γελοία όρια ακτινοβολίας, το ξαναγράφω: ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ και αντιεπιστημονικά όρια, που δήθεν μάς προστατεύουν.
Από όσα γνωρίζω, ο ίδιος μηχανικός κάνοντας πολλαπλές μετρήσεις συνέστησε στους δύο κατοίκους τού διαμερίσματος να εγκαταλείψουν άμεσα το συγκεκριμένο διαμέρισμα για να μην επιδεινωθεί η υγεία τους επειδή είναι ενήμερος για τις βλάβες στην υγεία από τις χιλιάδες δημοσιευμένες έγκυρες επιστημονικές εργασίες, που καθιστούν αυτήν την ακτινοβολία άκρως επικίνδυνη!!

Κι εδώ βρίσκεται η τραγωδία επειδή η οποιαδήποτε Ε.Ε.Α.Ε. θα διαβεβαίωνε ότι η μετρούμενη ακτινοβολία είναι πολύ χαμηλότερη των ασφαλών ορίων και μάλιστα μικρότερα του 5% που έχει θέσει και διακηρύσσει ως ασφαλή όρια η Ελληνική Νομοθεσία από το έτος 2000, κι έτσι ο μηχανικός δεν είχε κανένα λόγο να ενημερώσει την
Ε.Ε.Α.Ε.
Από την άλλη μεριά ο δημοσιογράφος που συνέταξε το άρθρο στην εφημερίδα “Το Βήμα” πιθανώς αγνοεί ότι η μέτρηση μιας κεραίας μπορεί να δείξει διαφορετικές τιμές ανάλογα με την φόρτιση του δικτύου τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά και την θέση καταγραφής, οπότε η καταχωρημένη μέτρηση της Ε.Ε.Α.Ε. δεν είναι δεσμευτική! Και άντε να βγάλεις άκρη εσύ φουκαρά πολίτη τι σημαίνει αυτό και πόσο προστατεύεσαι!
Επίσης αγνοεί ο δημοσιογράφος ότι η μετάβαση στην Καλαμάτα και οι μετρήσεις δεν έγιναν για να ελεγχθεί η Ε.Ε.Α.Ε. αλλά για να προστατευθούν δύο συμπολίτες μας που κατόρθωσαν να επιβιώσουν με αδιαμφισβήτητα σοβαρή βλάβη υγείας μέσα σε αυτή την “ασφαλή”, κατά τον Ελληνικό Νόμο, ακτινοβολία. Επίσης αγνοεί ότι το ταξίδι από την Αθήνα στην Καλαμάτα, η μέτρηση και η ενημέρωση των κατοίκων του διαμερίσματος, στοίχισε στον μηχανικό ο οποίος δεν αναφέρεται ονομαστικά στο άρθρο, πάνω από 250 ευρώ και τον ανάλογο χρόνο.

Για να προλάβει ο συγκεκριμένος επιστήμονας να αποφευχθούν παρόμοιες βλάβες υγείας σε συνανθρώπους μας, κάνει αφιλοκερδώς διαλέξεις και παρουσιάσεις όπου και όποτε του ζητηθεί. Γνωρίζω ότι προτάσσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία μαζί με πίνακα τού Bioinitiative Report 2012 που καθορίζει σε χαμηλότερο επίπεδο αυτή την ακτινοβολία, για πολλαπλά θέματα υγείας, συγκριτικά με τα δήθεν “ασφαλή” όρια τής Ελληνικής Νομοθεσίας, (όπως και άλλων δυτικών κρατών).
Από την άλλη μεριά, η έκθεση τού Bioinitiative Report, τα πορίσματα του Ramazzini Institute, οι μελέτες και τα πορίσματα του ογκολόγου καθηγητή Hardel, του βιολόγου καθηγητή Martin Pall, πολλών άλλων διαπρεπών επιστημόνων και των 180 επιστημόνων από όλον τον πλανήτη που έχουν υπογράψει την έκκληση EMF Call μεταξύ αυτών και ο μηχανικός που μέτρησε την ακτινοβολία των 158.000 μW/m2, εκτιμούν ότι τα υφιστάμενα όρια επιφέρουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία και ο δημοσιογράφος μας ούτε καν τα αναφέρει όλα αυτά και πολλά άλλα. Άραγε τα γνωρίζει;
ΠΗΓΗ


katohika
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_593.html

0 σχόλια: