Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣΤο φάρμακο για τον κοροναϊό υπάρχει εδώ και 70 χρόνια. Είναι το Chlorochine αλλά τα σχέδια τους είναι άλλα: θάνατος σε εκατομμύρια ανθρώπους και παγκόσμια οικονομική κρίση.

Το φάρμακο για τον κοροναιό υπάρχει εδώ και 70 χρόνια το χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερα για την αντιμετώπιση και θεραπεία από ελονοσία. Το φάρμακο έχει δοκιμαστεί σε ασθενείς σε διαφορές πόλεις στην Κίνα και διαπίστωσαν την αποτελεσματική θεραπεία.
Σε έναν 54χρονο
άντρα του χορήγησαν το Chlorochine επί τέσσερις συνεχείς ημέρες και είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη θεραπεία.
Μάλιστα όπως υποστηρίζουν, η χορήγηση αυτού του φαρμάκου μετά από 100 δοκιμές σε ασθενείς δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια και οι ασθενείς θεραπεύτηκαν.
China announced that they found a cure.


2.23 NEWS from Korea, China, Italy, turkey and IRAN.
Εντωμεταξύ όπως δείχνει το παρακάτω ω βίντεο οι καταστάσεις που βιώνονται στην Κίνα είναι πραγματικά φρικτές. Κάτοικοι βράζουν τα χρήματα τους για να τα απολυμάνουν από τα μικρόβια, πέφτουν νεκροί στους δρόμους και οι περαστικοί ούτε καν γυρίζουν να τους κοιτάξουν γιατί είναι μολυσμένοι. Ο θάνατος πλέον δεν έχει καμία αξία.
Σε όλα αυτά είναι χαρακτηριστική η μεγάλη βία που ασκούν οι αρχές στον πληθυσμό.
Âmes sensibles s’abstenir. Coronavirus: les médias nous mentent! partie 12


Âmes sensibles s’abstenir. Coronavirus: les médias nous mentent! partie 13
ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ
Only women Medical staff have to shave. why??
Παραιτήθηκε ο υπουργός υγείας του Ιράν, Saeed Namaki, δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη για τον ιό του κορόνα είναι λέει ανεξέλεγκτη η κατάσταση και η εξάπλωση του γίνεται με γρήγορους ρυθμούς, χάσαμε τον έλεγχο. Η γραφειοκρατία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στους ρυθμούς και την εξάπλωση και θεραπεία του ιού πράγμα που αρχίζει να δημιουργεί πανικό στον λαόν. Αναγκαστική η παρουσία του στρατού στους δρόμους.

Το Ιράν δεν έχει τα μέσα να χειριστεί μια πανδημία στην χώρα της .Μην πιστεύετε τις αναφορές τις Π.Ο.Υ , τα ΜΜΕ λένε ψέματα . Ψάξτε την αλήθεια στο διαδίκτυο υπάρχουν αμέτρητες αναφορές και βίντεο από I-Phone και κρυφές κάμερες. Καθημερινά η αλήθεια βγαίνει όλο και περισσότερο στο φώς.
Iran President Report Leaked
9 korean don’t know where did they get infected


Ο κοροναϊός-Coronavirus περιέχει μοναδική ιδιότητα «κέρδους-από-λειτουργία» για αποτελεσματική διάδοση στον ανθρώπινο πληθυσμό «- Ακριβής απόσπασμα από το Επιστημονικό Έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην Ανίχνευση Ανίχνευσης
Τώρα έχουμε βόμβες, αποδεικνύοντας ότι ο κορωναϊός του CoVid-19 «Wuhan» σχεδιάστηκε ειδικά ως επιθετικό όπλο βιολογικού πολέμου, σχεδιασμένο να στοχεύει στην εξόντωση των ανθρώπων.
Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Antiviral Research (τόμος 16, Απρίλιος 2020) έχει τον τίτλο: «Η γλυκοπρωτεϊνη ακίδας του νέου κοροναϊού 2019-nCoV περιέχει μια θέση διάσπασης που μοιάζει με φουρίνη και δεν υπάρχει στον CoV της ίδιας ομάδας».
Αποκαλύπτει ότι ο κοροναϊός CoVid-19 περιέχει μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία του επιτρέπουν να λειτουργήσει ως αποτελεσματικότερο όπλο για τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο, γεγονός που εξηγεί γιατί ο ιός ήταν αδύνατο να περιέχεται (ακόμη και κάτω από συνθήκες «καραντίνας» έχουν αποτύχει καθολικά στην Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα και αλλού).


Όπως εξηγούν οι συγγραφείς της επιστήμης στο πλήρες κείμενο: «Αυτή η θέση διάσπασης τύπου φουρίνης … μπορεί να προσφέρει κέρδος-λειτουργία στο 2019-nCoV για αποτελεσματική εξάπλωση στον ανθρώπινο πληθυσμό». (Η έμφαση προστέθηκε)
Τα πτώματα είναι τόσα πολλά που για να μην χρειάζεται η μεταφορά τους σε κλίβανους έχουν τοποθετήσει φορητούς καυστήρες στα νοσοκομεία για να τους καίνε επί τόπου. 400.000 φορητοί καυστήρες έχουν μοιραστεί σε όλη την Κίνα για να καίνε τα μολυσμένα πτώματα με την ελπίδα ότι έτσι δεν θα απλωθεί παραπάνω η μόλυνση. Εξαιτίας αυτής της ανάγκης η κινεζική κυβέρνηση έχει παραγγείλει άλλο ένα εκατομμύριο φορητούς καυστήρες γεγονός που δείχνει σε τι έκταση έχει απλωθεί η θανατηφόρος επιδημία.
Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν κάψουν …..30..000.000 πτώματα σε μικρό χρονικό διάστημα. 3000 ιατροί και νοσοκόμες έχουν μολυνθεί από τον ιό. Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως και ενώ οι επίσημες αρχές μιλάνε για 2000 θανάτους στην πόλη Βουχάν, το νούμερο αυτό δεν δικαιολογεί ότι παρήγγειλαν χιλιάδες φορητούς καυστήρες για να καίνε τα πτώματα.
Αν ο ιός προερχόταν πραγματικά από ζώα οι κινεζική κυβέρνηση ποτέ δεν θα έκρυβε τον ακριβή αριθμό των πεθαμένων αλλά επειδή έχει διαπιστωθεί ότι είναι βιολογικό όπλο και ο κόσμος το μαθαίνει παντού η Κίνα προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια με κάθε μέσο.
Coronavirus Outbreak – Wuhan whistleblower discloses highly likely REAL death toll, 1200 ppl/day!


Ο Bill Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έκαναν μια προσομοίωση εκβλάστησης Coronavirus μόλις 6 εβδομάδες πριν από την πραγματική έκρηξη.
Περαιτέρω, το επιστημονικό έγγραφο διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει γνωστή ιογενής καταγωγή στον κοροναϊό CoVid-19, που σημαίνει ότι δεν εξελίχθηκε από τη φύση. Είχε κατασκευαστεί, και οι συγγραφείς του επιστημονικού χαρτιού δηλώνουν επίσης ότι ο ιός περιέχει στοιχεία από το MERS, δηλώνοντας: «Πριν από την εμφάνιση του 2019-nCoV, αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό δεν παρατηρήθηκε στη γενεαλογία β των ιόντων betacoron».
Το αφηρημένο και πλήρες PDF (πληρωμένο) της μελέτης είναι διαθέσιμο μέσω του ScienceDirect.com.


Οι πτυχές αυτής της έρευνας ήρθαν στο φως νωρίτερα σήμερα από τον καθηγητή Frances Boyle ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή Alex Jones (2η ώρα εκπομπής, 19 Φεβρουαρίου 2020) για να αποκαλύψει τα ευρήματά του που επιβεβαιώνουν ότι ο κορωναϊός Wuhan ήταν μηχανικό βιολογικό όπλο.
5 + προγράμματα της ΝΤΠ που συνοδεύουν την επιδημία του κοροναϊού. το πλήρες αντίγραφο από αυτή τη συνέντευξη, περιέχει εκπληκτικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευση του ιικού όπλου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το τμήμα των 47 λεπτών εδώ:
SMOKING GUN: China Bought Weaponized Wuhan Virus From U.S.


China’s Coronavirus May Have Leaked From A Lab
Coronavirus COVID19 China Unrest dehumanizing – China Uncensored


Undercover Investigation Indicates Coronavirus Death Toll in Wuhan Much Higher Than Official Number


Η θανατηφόρος αυτή επιδημία έχει ανατρέψει δραματικά τις παγκόσμιες οικονομικές ισορροπίες και κυρίως το εμπόριο εισαγωγών-εξαγωγών γεγονός που εξυπηρετεί τα σχέδια της ελίτ για να επιβάλλουν αυστηρό οικονομικό έλεγχο.
Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της εξέλιξης είναι ότι εκατοντάδες πλοία που θα μετέφερνα προϊόντα της Κίνας στο εξωτερικό έχουν καθηλωθεί στα λιμάνια και δεν μπορούν να φύγουν.
CV Fear Porn News Update ~ Worldwide Lockdown Coming ~ 40-70% to Be Infected…»Experts» Warn
Οι συνέπειες αυτής της κατάστασης είχαν αντίκτυπό και στα λιμάνια της Ινδίας και από την άλλη μεριά της Χιλής σε ένα ντόμινο οικονομικής καταστροφής το ο ποίο όπως υποστηρίζουν κάποιοι ερευνητές εκτυλίσσεται βάσει της ατζέντας 21.
Shipping Shutdown: Exporters Warn of Global Food Trade Collapse


Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ για την Ατζέντα 21
Οι Στόχοι της Ατζέντα 21
Δείτε επίσης:

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030- ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ(Βίντεο)

http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B1-2030-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BD%CE%B5%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7%CF%83/

ΑΠΟ ΤΑ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ(Βίντεο)

http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B1-7-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B1-500/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

 1. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


  Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

  Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
  Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
  Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

  Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
  Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
  Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
  Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
  οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
  προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
  20 χρόνια

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

  . πραγματική χρηματοδότηση
  . επενδυτής ακινήτων
  . δάνεια για την κατασκευή
  . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
  . στεγαστικά δάνεια
  . Η καταναλωτική πίστη,
  . Δάνεια FHA
  . προσωπικά δάνεια
  . τα δάνεια αυτοκινήτων
  κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

  email: lendingtreegroupinc@gmail.com

  email: lending-tree@outlook.com

  whatsapp: +1 (213)419-2419

  Με θερμό σκεπτικό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. If you're looking to lose kilograms then you absolutely need to get on this brand new custom keto plan.

  To create this keto diet, licensed nutritionists, fitness trainers, and professional cooks joined together to produce keto meal plans that are useful, decent, money-efficient, and delicious.

  Since their first launch in early 2019, thousands of individuals have already completely transformed their body and well-being with the benefits a proper keto plan can offer.

  Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-certified ones provided by the keto plan.

  ΑπάντησηΔιαγραφή