Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΝΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕ ΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ....

Μας έδωσαν την πληροφορία από το εξωτερικό (Ελβετία). Στην αρχή είπαμε, μπα θα είναι αστείο. Όμως, μάλλον δεν είναι έτσι. Μοιάζει για σενάριο πολύ πιθανό.

Ο κορονοϊός λοιπόν, ή μάλλον ακριβέστερα η τρομοκρατία του κορονοϊού η οποία έχει διασπαρεί παγκοσμίως, έχει βαθύτερο στόχο.
Και αυτός, όπως μας ειπώθηκε,
είναι να επιβληθεί ως αναγκαίο, σωτήριο μέτρο για τη ζωή των πολιτών η...αχρήματη κοινωνία! Να μην υπάρχει δηλ. το ρευστό χρήμα επί του οποίου αναπτύσσονται εκατομμύρια μικρόβια και άρα μπορεί να μεταδοθεί πολύ εύκολα ο κορονοϊός. Αντί για τα χρήματα θα συναλλάσσεται ο κόσμος αποκλειστικά και μόνον με τις κάρτες (χρεωστικές ή πιστωτικές). Έτσι θα μειωθούν στο ελάχιστο οι πιθανότητες επέκτασης του κορονοϊού, οπότε θα είναι δυνατόν να ελεγχθεί και να νικηθεί ευκολότερα.

Δεν μοιάζει καθόλου απίθανο.

1 σχόλιο:

 1. Do this hack to drop 2lb of fat in 8 hours

  Well over 160 thousand men and women are hacking their diet with a easy and SECRET "liquid hack" to lose 2lbs every night as they sleep.

  It's effective and it works with anybody.

  You can do it yourself by following these easy steps:

  1) Hold a drinking glass and fill it up half the way

  2) Proceed to follow this weight losing HACK

  and become 2lbs skinnier in the morning!

  ΑπάντησηΔιαγραφή