Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Έξοδοι από το σπίτι - Ποιες 10 μετακινήσεις είναι αποδεκτές
Νέοι περιορισμοί εξόδων από το σπίτι και σύσταση και για κλειστούς χώρους - Αυστηρή σύσταση από τον Νίκο Χαρδαλιά, μετά την απαγόρευση συναθροίσεωνΑπό αύριο απαγορεύονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις με συμμετοχή 10 ή περισσότερων ατόμων, με κύρωση διοικητικού προστίμου 1.000 ευρώ ανά πρόσωπο και περίπτωση, ανεξαρτήτως τυχόν άλλων ευθυνών, ιδίως ποινικών, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πανδημία του κορωνοϊού, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως αποθαρρύνονται αυστηρά οι ψυχαγωγικές συναθροίσεις σε κλειστό χώρο με συμμετοχή 10 ή περισσοτέρων ατόμων.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, είπε πως οφείλουν να λειτουργούν μέσω τηλεργασίας, ενώ όπου από τη φύση της επιχείρησης δεν είναι δυνατή η τηλεργασία, «οι επιχειρήσεις λειτουργούν με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό εκ περιτροπής, τηρώντας αυστηρά την αναγκαία απόσταση μεταξύ των εργαζομένων».

Επανέλαβε την αυστηρή σύσταση
ότι οι πολίτες πρέπει να παραμένουν στην κατοικία τους ώστε να αποφύγουν στο μέγιστο βαθμό επαφές με άτομα εκτός του στενού οικογενειακού τους κύκλου.

Μάλιστα, έκανε λόγο για αποδεκτές μετακινήσεις, ουσιαστικά αποκλείοντας τις μετακινήσεις για ψυχαγωγικούς λόγους.

Αποδεκτές εξαιρέσεις για μετακινήσεις ισχύουν αποκλειστικά για:
Την μετάβαση στην εργασία
Επίσκεψη στον γιατρό
Μετάβαση σε κατάστημα προμηθειών τροφίμων όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους
Μετάβαση στο ταχυδρομείο για την απολύτως αναγκαία αλληλογραφία
Μετάβαση στην τράπεζα
Μετάβαση σε πρατήριο καυσίμων
Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα βρίσκονται σε ανάγκη
Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ατομικά ή ανά δυο άτομα τηρώντας απαρέγκλιτα την απόσταση του ενάμισι μέτρου και την κίνηση με κατοικίδιο ζώο
Οι επιχειρήσεις οφείλουν να λειτουργούν μέσω τηλεεργασίας
Όπου από την φύση της επιχείρησης δεν είναι δυνατή η τηλεεργασία τότε οι επιχειρήσεις θα λειτουργούν με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό και εκ περιτροπής.


https://www.typosthes.gr/ygeia-epistimi/211749_koronoios-exodoi-apo-spiti-poies-10-metakiniseis-einai-apodektes?fbclid=IwAR0LRldEnGHDj3EGtASFjQVHMC3GjPyToQOe6lRqjbphoZWWLMgJufL7KRU

6 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. lokalliance.blogspot.com ΦρεΑτιδα vs Recep Tayyip Erdogan - Paschalis Kamora - gate 7 www.ika.gr Ηκα (Μερκελ) vs www.gov.cn - www.trainose.gr Διασειρμος vs Paschalis Kamora - Π.Ν. Αγκιστροι vs Recep Tayyip Erdogan - TσεΠελλοβο vs Recep Tayyip Erdogan - Paschalis Kamora stakarfakia.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. https://valtioneuvosto.fi/en/frontpage Μinarakas Tansinua vs Recep Tayyip Erdogan  lokalliance.blogspot.com 

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. www.chem.uoa.gr Αναστασιος Χριστομανος vs Recep Tayyip Erdogan Μελενοικο - Η εξω σιτου Οθωνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. www.antinews.gr Ρουβεικονας vs Recep Tayyip Erdogan lokalliance.blogspot.com https://www.youtube.com/watch?v=hhHoOqeGlBk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ LIGHTSTREAM©


  LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που έχετε αναζητήσει χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί εργασία χωρίς κρυφές πληρωμές.Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε ένα δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

  Μην ανησυχείτε πια επειδή το LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευής, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων και κ.λπ.

  Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών.
  Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας

  Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
  Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

  LIGHTSTREAM©2020

  ΑπάντησηΔιαγραφή