Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020

Απίστευτη καταγγελία: ο ΕΟΔΥ ήξερε για τον 66χρονο αλλά δεν αξιολόγησε ως επικίνδυνο το περιστατικό!

«Για εγκληματική ανευθυνότητα των αρμοδίων του ΕΟΔΥ» κάνουν λόγο το site www.apokalypseis.com και ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος που υποστηρίζουν ότι η πνευμονολόγος που εξέτασε τον 66χρονο είχε ενημερώσει από την Κυριακή το Υπουργείο Υγείας για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊου, αλλά το Υπουργείο την καθησύχασε επειδή ο 66χρονος δεν είχε έλθει από την Ιταλία.


Όπως αναφέρει το
www.apokalypseis.com «η πνευμονολόγος που επιλήφθηκε αρχικά του περιστατικού με τον 66χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό από την Αμαλιάδα που βρέθηκε χθες ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό , από την περασμένη Κυριακή στις 7.15 μμ ενημέρωσε τους αρμόδιους του ΕΟΔΥ καθώς ο 66χρονος εμφάνιζε όλα εκείνα τα συμπτώματα της νόσου από τον κορωνοϊό , αλλά ο ΕΟΔΥ εκτίμησε ότι δεν έπρεπε να ενεργοποιηθεί το ειδικό πρωτόκολλο ασφαλείας και ελέγχου καθώς – όπως είπε στην πνευμονολόγο – το συγκεκριμένο άτομο δεν είχε ταξιδέψει στην Ιταλία αλλά στο Ισραήλ και την Αίγυπτο…».

Ο ΕΟΔΥ είχε ενημερωθεί από την περασμένη Κυριακή !

« Όταν ήρθε στο ιατρείο μου και είδα τα συμπτώματα που είχε ο 66χρονος ,
ενημέρωσα όπως όφειλα τον ΕΟΔΥ αλλά μου είπαν ότι δεν έπρεπε να μπούμε σε περαιτέρω ενέργειες γιατί ο ασθενής μου δεν είχε ταξιδέψει στην Ιταλία αλλά στο Ισραήλ και την Αίγυπτο. Ετσι παρέμεινε αρχικά στο σπίτι του αλλά μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και μετά στο νοσοκομείο του Ρίου» – ανέφερε στο www.apokalypseis.com η πνευμονολόγος .

Επιβεβαιώνουν γιατροί και ο Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας


Την έγκαιρη ενημέρωση του ΕΟΔΥ από την πνευμονολόγο της Αμαλιάδας και την κακή εκτίμηση των αρμοδίων της συγκεκριμένης υπηρεσίας, επιβεβαίωσαν στο www.apokalypseis.com ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Τσαούσης αλλά και ιατροί του νοσοκομείου της Αμαλιάδας !

Οι παραλείψεις του ΕΟΔΥ και ο κακός χειρισμός των αρμοδίων στο συγκεκριμένο θέμα , που περιέργως κρατήθηκαν ως «επτασφράγιστο μυστικό» από όλα τα ΜΜΕ , εκτός από το ότι εξέθεσαν σε κίνδυνο ανυποψίαστους πολίτες , γιατρούς και νοσηλευτές , θέτουν σοβαρά ερωτηματικά για την ικανότητά του να χειριστεί το σοβαρότατο ζήτημα της εξάπλωσης και της πρόληψης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

thebest.gr

https://katohika.gr/ellada/apistefti-katangelia-o-eody-iksere-gia-ton-66chrono-alla-den-aksiologise-os-epikindyno-to-peristatiko/?fbclid=IwAR0JL3jtOvaf1RlYAsK0ZO8QLBtU4lOW32HOzOJAzqfjGX-tf3LycE4vaMo

2 σχόλια:

 1. Did you realize there is a 12 word sentence you can speak to your man... that will induce intense feelings of love and impulsive attraction to you buried inside his heart?

  That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, idolize and look after you with his entire heart...

  =====> 12 Words Who Fuel A Man's Love Response

  This impulse is so built-in to a man's genetics that it will make him work harder than before to build your relationship stronger.

  Matter of fact, triggering this influential impulse is so essential to getting the best possible relationship with your man that as soon as you send your man one of these "Secret Signals"...

  ...You will immediately notice him expose his soul and heart to you in a way he never experienced before and he will identify you as the only woman in the universe who has ever truly understood him.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


  Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

  Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
  Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
  Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

  Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
  Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
  Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
  Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
  οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
  προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
  20 χρόνια

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

  . πραγματική χρηματοδότηση
  . επενδυτής ακινήτων
  . δάνεια για την κατασκευή
  . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
  . στεγαστικά δάνεια
  . Η καταναλωτική πίστη,
  . Δάνεια FHA
  . προσωπικά δάνεια
  . τα δάνεια αυτοκινήτων
  κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

  email: lendingtreegroupinc@gmail.com

  email: lending-tree@outlook.com

  whatsapp: +1 (213)419-2419

  Ζεστή σκέψη

  ΑπάντησηΔιαγραφή