Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

Μελέτη της ιταλικής κυβέρνησης: "Το 99% των θανάτων από το Coronavirus ήταν ήδη άρρωστοι. Οι μισοι διαγνωσμένοι με 3 ή περισσότερες ασθένειες".

Επιτέλους, να ακουστεί Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και να αρχίσουμε άπαντες να αναρωτιόμαστε, ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ;;;ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ... ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΩΝ;;;

ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ; Μήπως το παιχνίδι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;;;

Τα Χρηματιστήρια κατρακυλούν... οι οικονομίες των κρατών καταγκρεμίζονται και ο φόβος για το αβέβαιο αύριο, κυριαρχεί στους λαούς.

Κι είμαστε ακόμα στην αρχή...


Καλλιόπη Σουφλή

Sotiris Tiganitas


Μελέτη της ιταλικής κυβέρνησης:
"Το 99% των θανάτων
από το Coronavirus ήταν ήδη άρρωστοι. Οι μισοι διαγνωσμένοι με 3 ή περισσότερες ασθένειες".

Οι σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την ακρίβεια των μεθόδων, των αποτελεσμάτων, των ποσοστών θνησιμότητας και της υποτιθέμενης μοναδικής και ακραίας θνησιμότητας του εν λόγω ιού COVID-19 αρχίζουν να εμφανίζονται, ακόμη και στα κυριότερα μέσα ενημέρωσης και στις κυβερνητικές εκθέσεις.

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσίευσε η εθνική υγειονομική αρχή της Ιταλίας διαπίστωσε ότι σχεδόν όλοι όσοι προφέρονται νεκροί από το COVID-19 αντιμετώπιζαν ήδη σοβαρές χρόνιες ασθένειες.

Ένα πρόσφατο άρθρο στο Bloomberg με τίτλο "Το 99% των ατόμων που πέθαναν από τον ιό είχαν άλλη ασθένεια, λέει η Ιταλία", απεικονίζει ένα παραβλεπόμενο σημείο στον κορώνα-πανικό που σπερνει τον κόσμο από σαν θύελλα: η κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος και η γενική υγεία καθορίζουν τη νοσηρότητα και η θνησιμότητα, και πιθανότατα η ευαισθησία σας σε λοίμωξη στην πρώτη θέση.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι,
"Περισσότερο από το 99% των θανάτων από κορωναϊό της Ιταλίας ήταν άνθρωποι που υπέφεραν από προηγούμενες ιατρικές καταστάσεις, σύμφωνα με μελέτη της εθνικής υγειονομικής αρχής της χώρας. "


Εξάλλου,
"Το ινστιτούτο της Ρώμης εξέτασε τα ιατρικά αρχεία του
18% περίπου των θανάτων από κοροναϊό της χώρας, διαπιστώνοντας ότι μόνο τα τρία θύματα, ή το 0,8% του συνόλου, δεν είχαν προηγούμενη παθολογία. Σχεδόν το ήμισυ των θυμάτων υπέστησαν τουλάχιστον τρεις παθήσεις και περίπου το ένα τέταρτο είχε μία ή δύο προηγούμενες παθήσεις....

Italian Government Study: 99% of their Coronavirus Fatalities Were Already Sick; Half Diagnosed with 3 or More Diseases

Πληροφορίες για αυτόν τον ιστότοπο
prepareforchange.net
Italian Government Study: 99% of their Coronavirus Fatalities Were Already Sick; Half Diagnosed with 3 or More Diseases
ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/99-coronavirus-3.html

0 σχόλια: