Κυριακή, 8 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Σε καραντίνα αστυνομικοί στην Ηλεία που ήρθαν σε επαφή με κρούσματα


«Δεν υπάρχει πιο επιτακτική ανάγκη από την προστασία των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την προστασία του κοινωνικού συνόλου» επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι αστυνομικοί στην ανακοίνωσή τους.


Αστυνομικοί στην Ηλεία που ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους που νόσησαν από τον κορονοϊό, τέθηκαν σε καραντίνα.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ηλείας, οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί, τέθηκαν εκτός υπηρεσίας και πλέον βρίσκονται σε καραντίνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν νοσήσει και οι ίδιοι καθώς ήρθαν σε επαφή με άτομα που έχουν νοσήσει.

Μάλιστα, οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ υποστηρίζουν ότι είχαν προειδοποιήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την ανάγκη λήψης προληπτικών μέτρων προστασίας για τους αστυνομικούς,
χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Είχαμε προβλέψει τον κίνδυνο της επικείμενης μόλυνσης συμπολιτών μας από την ίωση και είχαμε προειδοποιήσει τους αρμόδιους φορείς για τις σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία μας.Όπως, ορθά, είχαμε προβλέψει Αστυνομικοί χωρίς προστασία ήρθαν σε επαφή με άτομα που έχουν νοσήσει, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός υπηρεσίας και σε καραντίνα.Πρέπει άμεσα να προστατευτούν οι άντρες και οι γυναίκες της Υπηρεσίας μας για να μην υπάρξουν περαιτέρω δυσάρεστες επιπτώσεις. Η ένωση μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο περιβάλλον υγείας σε όλα τα τμήματα του νομού μας. Δεν υπάρχει πιο επιτακτική ανάγκη από την προστασία των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την προστασία του κοινωνικού συνόλου», αναφέρουν στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Ηλείας.


Στα 66 τα κρούσματα στην Ελλάδα

Στους 66 ανήλθαν οι επιβεβαιωμένοι ασθενείς από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.«Ανακοινώνονται 21 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Από αυτά, 13 βρίσκονται στους νομούς Αχαΐας και Ηλείας, 7 στο νομό Αττικής και 1 στο νομό Ευβοίας.
Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό, ανέρχεται πλέον σε 66 και είναι όλοι ελληνικής καταγωγής. Από αυτούς, οι 51 προέρχονται από την επιδημική έξαρση των εκδρομέων σε Ισραήλ και Αίγυπτο (47 μέλη της ταξιδιωτικής ομάδας και 4 επαφές τους)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το υπουργείο, ένα εκ των κρουσμάτων που νοσηλεύεται στην Εντατική στο Νοσοκομείο Πατρών, έχει σοβαρή πνευμονία.

«Ένας από τους ασθενείς νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών. Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε σταθερή κατάσταση και η επιτήρηση της υγείας τους συνεχίζεται, 22 εξ’ αυτών νοσηλεύονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 43 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους. Η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των νέων κρουσμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη», προσθέτει η ανακοίνωση.

sputniknews.gr

https://katohika.gr/ellada/koronoios-se-karantina-astynomikoi-stin-ileia-pou-irthan-se-epafi-me-krousmata/?fbclid=IwAR1P5RygI0piRbwDCWF3YwlNrOdXGr3uze6wTXHCibpUpCQCJ8RZxZkJdGM

1 σχόλιο:

 1. LENDINGTREE ΔΑΝΕΙΑ INC.


  Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

  Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
  Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
  Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

  Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
  Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
  Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
  Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
  οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
  προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
  20 χρόνια

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

  . πραγματική χρηματοδότηση
  . επενδυτής ακινήτων
  . δάνεια για την κατασκευή
  . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
  . στεγαστικά δάνεια
  . Η καταναλωτική πίστη,
  . Δάνεια FHA
  . προσωπικά δάνεια
  . τα δάνεια αυτοκινήτων
  κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

  email: lendingtreegroupinc@gmail.com

  email: lending-tree@outlook.com

  whatsapp: +1 (213)419-2419

  Ζεστή σκέψη

  ΑπάντησηΔιαγραφή