Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

Τί μας έλεγαν πιο πριν; Κάθε Χρόνο ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ από την Εποχική ΓΡΙΠΗ !!!

Τί μας έλεγαν πιο πριν; Κάθε Χρόνο ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ από την Εποχική ΓΡΙΠΗ !!!

ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...
Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας 31/1/2020: "Δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία - είναι μια λοίμωξη με χαμηλή μεταδοτικότητα, με μέτρια θνητότητα, ΣΑΝ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΓΡΙΠΗ. Άρα και να έρθει κάποια στιγμή στη χώρα μας ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ή κάποια ανησυχία."

Σωτήρης Τσιόδρας 25/9/2019: "Το ίδιο βέβαια πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και για την εποχική γρίπη, η οποία ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ είναι εδώ και στοιχίζει τη ζωή κατ' εκτίμηση σε παγκόσμιο επίπεδο σε περίπου 290 έως και 650 χιλιάδες ανθρώπους. Είναι ένα σημαντικό ποσό, ένα σημαντικό νούμερο ανθρώπων. οι οποίοι θα πεθάνουν από τη γρίπη σε παγκόσμιο επίπεδο κάθε χρόνο, άρα ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
"

Το βίντεο περιέχει επίσης αποσπάσματα από την εκπομπή "Μεσημέρι και Κάτι" της 28/2/2020 του κυπριακού καναλιού SigmaTv με τον ιατροδικαστή ΜΑΡΙΟ ΜΑΤΣΑΚΗ, ο οποίος αναφέρεται στο σχέδιο διαχείρισης για τον Κορωνοϊό, αντιπαραβάλλοντας την εποχική ΓΡΙΠΗ κάθε χρόνο, η οποία, καθώς λέει, μπορεί να είναι και πιο βαριάς μορφής από τον Κορωνοϊό.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΥΣΤΕΡΙΑ ΦΕΤΟΣ;

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ; ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (2018-2019) ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΓΡΙΠΗ 154 ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΗΤΑΝ 1071.
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2014-2015 ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ 4.161

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/blog-post_4977.html

0 σχόλια: